Už NIKDY nebudete konzumovať instantné polievky po pozretí tohto VIDEA!!

Instantné polievky sú najčastejšie konzumované ľuďmi s nedostatkom času a peňazí – nie sú ani zdravé, ale ľudia ich nepovažujú ani za nezdravé. Americkí vedci z Texasu varujú, že instantné jedlo dva alebo trikrát v týždni, zvyšuje riziko cukrovky i mozgovej mŕtvice.

Aj v USA sa totiž tieto jedlá tešia veľkej obľube, najviac instantné polievky či cestoviny – čínske rezance.

Vedci pri svojej štúdii, ktorej výsledky zverejnili v magazíne The Journal of Nutrition, skúmali ľudí, ktorí konzumovali instantné jedlá (zamerali sa na čínske variácie instantných polievok a cestovín) a zistili, že u tých, ktorí si ich dopriali dva až trikrát týždenne, sa zvýšilo riziko vzniku kardiometabolického syndrómu, ktorý môže viesť k spomínaným ochoreniam.

Pokračovanie na dalšej strane!

You may also like...